Aktuellt Blogg Juholt och miljön...

Är det någon som hört ifall socialdemokraternas nya ledare har sagt något om miljön, klimatet, kemikalierisken eller peak oil? Det är naturligtvis bra att barn ska få spela blockflöjt och gitarr men om de förgiftas av kemikalier behövs kanske inte den kommunala musikskolan längre?

KOMMENTERA

2 Replies

 1. Har inte heller hört något. Bilden av det gröna folkhemmet bleknar. Machiavelli-experten Juholt lämnar walkover till Miljöpartiet. Riksdagspartierna, Miljöpartiet undantaget, bildades och utvecklades i ett samhälle där de politiska utmaningarna inte har mycket gemensamt med dagens. Socialdemokraterna, Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Centerpartiet spelar ut sina roller när de duckar för utmaningen att ta fram politiska lösningar på miljöhoten. Att fortsätta bygga samhället på petroleumprodukter och fossila bränslen duger inte alls. Vi behöver politiska partier som vill gå bortom lagom. Vilket Juholt inte tycks vilja. Kanske är han inte den ende partiledaren som hellre lever kvar i gamla tider. Svårt att tolka det fullständiga ointresset för miljöhoten på annat sätt. http://www.uwab.se/index.php?option=com_content&view=article&id=254&Itemid=175&lang=sv

 2. Vad lider de av, de Sverige, och de hela I-världen styrande, ryggradslösa insekterna, de så kallade Ynkryggarna? Hjärntvätt!

  Leds vi av hjärntvättade insekter?

  Ja, lyssna till dessas debatter, diskussioner, tal till oss väljare!

  VAAAD, som krypen spyr ur sig, är inte emanerande ur Penning, Kapital, Finansiella värderingar?

  INGENTING!

  Allt, allt, ALLT i deras dreglande svammel har som utgångspunkt EKONOMISK TILLVÄXT, PENNINGENS VÄRDE ovan Jordens, Människans och livets! Ynkryggarna ser som övriga insekter blott detaljer, aldrig Helheten.

  Den exponentiellt växande världsekonomin, med förräntningskravet som motor, är ju orsaken, själva djävulen, som slukar jordens symbios, livsväven, livets, vår och våra efterkommandes enda chans till framtid.

  Den människa som framgent babblar mantrat Ekonomisk tillväxt som någon som helst lösning på något som helst problem bevisar sin art-tillhörighet: Insekterna, de detaljseende, totalt tomhjärnade krypen.

  Den politiker som lyckas skölja sin av hjärntvätt skadade hjärna och förmår se helheten på jorden, och inse I-världens dödliga hot, och formulera politik baserad på denna insikt, kommer att sopa banan med ännu inte rensköljda Ynkryggar!!!

  Vadan denna drängvokabulär? Klockan är inte 5 sekunder i 12.00 Den har redan slagit! Tid för flummigt diplomatiskt, civiliserat detaljsnack är förbi!!! Det gäller livet, nu – sedan har redan gått! Festen är över!!! Städning återstår … Vem håller i kvasten???

Your comment has been successfully submited.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.