Blogg Lucka 24: Naturen ge...

Då jag fick äran att avsluta vår julbloggning så i år hoppar jag över Kalle och hans vänner och skriver istället till U&Wes vänner. Vill först och främst önska en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Efter att ha läst mina kollegors inlägg och tagit en julpromenad i den vackra naturen runt Wenngarn gick mina funderingar kring hur viktig naturen är för mig och för många av mina kollegor. Där hämtar vi inspiration och glädje och kanske djupare än så, drivet som får oss att vilja jobba vidare för en bättre värld. Vill dela med mig av några av mina bilder från naturupplevelser under året. Valde med flit de med sommarkänsla – nu har det ju vänt! Snart är den här – våren och sommaren.
natur5 natur4 natur3 natur2 natur1natur6

 

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.