Vårt nätverk

I vårt nätverk finns många resurser

Ecometrica
Finns i Edinburgh. Genom dem har vi tillgång till Our Impacts, kalkylverktyget som räknar fram klimatpåverkan och som många av våra kunder nu använder. Ecometrica kan också det mesta om skog och agroforestry. Vi tar hjälp av dem med kartläggning av ekosystemtjänster och för GIS-mätningar av kolbindning i trädplanteringar.

Ekobanken
Transparent bank som stödjer ekologiska, sociala och kulturella initiativ. Genom att spara hos Ekobanken tar vi ansvar för våra pengar.

Esam
Konsultkollegor, specialister på ekokommuner, ISO-standarder, ledningssystem och utbildning, som vi gärna samarbetar med.

Futerra
En byrå för hållbarhetskommunikation. Från grönt till etiskt, från klimatförändringar till ansvarsfullt företagande. Futerra hjälper företag och organisationer att förändra världen. Först i London, sen New York och sedan 2010 i Stockholm.

Huberworld
Karin Huber är den formgivare vi arbetat tillsammans med i över 20 år. Hon är nytänkande, flexibel, modern och prisbelönt.

Järna Kommunikation
En kommunikationsbyrå med ambitionen att bygga varumärken och skapa expansion och framgång åt sina kunder med engagemang, långsiktighet, dialog och miljötänk.

Rhengruppen
Hjälper både stora och små företag med mallar, utveckling, support och utbildning i Word, PowerPoint, Excel och Outlook. Vi på U&We har fått hjälp med excel och databaser för att kunna göra bra verktyg till våra kunder.

Social Venture Network
Ett nätverk för företag som vill lära sig mer om hållbarhet och socialt ansvar.

september 01, 2021