Vårt nätverk

I vårt nätverk finns många resurser

Camino
Snabbt växande tidskrift för en hållbar livsstil. U&We tillhör vänkretsen.

Crossroads
När våra projekt handlar om effektiva webblösningar med hög interaktivitet eller multimedia arbetar vi gärna med Crossroads Media. De har filmat Beyond The Line.

Ecometrica
Finns i Edinburgh. Genom dem har vi tillgång till Our Impacts, kalkylverktyget som räknar fram klimatpåverkan och som många av våra kunder nu använder. Ecometrica kan också det mesta om skog och agroforestry. Vi tar hjälp av dem med kartläggning av ekosystemtjänster och för GIS-mätningar av kolbindning i trädplanteringar.

Ekobanken
Transparent bank som stödjer ekologiska, sociala och kulturella initiativ. Genom att spara hos Ekobanken tar vi ansvar för våra pengar.

Esam
Konsultkollegor, specialister på ekokommuner, ISO-standarder, ledningssystem och utbildning, som vi gärna samarbetar med.

Futerra
En byrå för hållbarhetskommunikation. Från grönt till etiskt, från klimatförändringar till ansvarsfullt företagande. Futerra hjälper företag och organisationer att förändra världen. Först i London, sen New York och sedan 2010 i Stockholm.

Huberworld
Karin Huber är den formgivare vi arbetat tillsammans med i över 20 år. Hon är nytänkande, flexibel, modern och prisbelönt.

Järna Kommunikation
En kommunikationsbyrå med ambitionen att bygga varumärken och skapa expansion och framgång åt sina kunder med engagemang, långsiktighet, dialog och miljötänk.

Karl-Erik Grevendahl Development
Karl-Erik är en skicklig nätverksbyggare som arbetar med hållbar affärsutveckling och projektledning. Han är vår partner i Region Skåne bland annat när det gäller ZeroMission och försäljning av klimatkompensation.

Mikael Robertsson
Den person vi arbetat längst tillsammans med. Först som vår kund på Coop & KF. Nu i olika kundprojekt, oftast med koppling till mat. Micke är en inspirerande kraft med ekologi och hållbarhet som självklara värden.

OX2
Energibolag som erbjuder enbart vindenergi. Som kund hos OX2 medverkar vi till vindkraftsutbyggnaden i norra Europa.

Plan Vivo
Certifierar trädplantering. Vet allt som är värt att veta om skogsbruk och agroforesty i tropiska länder.

Rhengruppen
Hjälper både stora och små företag med mallar, utveckling, support och utbildning i Word, PowerPoint, Excel och Outlook. Vi på U&We har fått hjälp med excel och databaser för att kunna göra bra verktyg till våra kunder.

Social Venture Network
Ett nätverk för företag som vill lära sig mer om hållbarhet och socialt ansvar.

Solkompaniet
En stark drivkraft för det hållbara samhället som levererar solcellsanläggningar, både i Sverige och utomlands. Solkompaniet erbjuder även småskalig vindkraft och en komplett uppsättning konsulttjänster för er som vill bygga det hållbara samhället – på riktigt.

Worldfavor
Företag som vi är Trusted Partner till. De har utvecklat en webbaserad plattform för redovisning av ISO 26000 och för andra funktioner som vi gärna presenterar för våra kunder.

december 13, 2017