Rekrytering

U&We vill växa – är du vår nya kollega?

Vill du jobba med spännande konsultuppdrag och göra planetnytta i en företagskultur som kännetecknas av kreativitet, gemenskap och frihet?

U&We är en hållbarhetsbyrå som sedan 1995 förenar god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Vi är en katalysator och påskyndare av förändringsprocesser som leder till att företag och organisationer genom ett aktivt och strategiskt hållbarhetsarbete gör goda affärer.

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu en ny kollega som vill vara med och stötta våra kunder med hållbarhetsdriven affärsutveckling inom områdena klimat, biologisk mångfald, cirkulära affärsmodeller, strategiarbete och hållbarhetsrapportering.

För att trivas och bli framgångsrik hos oss har du ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och drivs av att tillsammans med kunder utveckla hållbara affärer och göra planetnytta.

Du är en person som kan leda både dig själv och andra, som arbetar strukturerat, proaktivt och som kan lösa problem självständigt. Att arbeta med förändringsprocesser motiverar dig. Du har lätt för att bygga relationer, att samarbeta och skapa välfungerande team. Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet inom, klimatberäkningar och livscykelanalys, digitala hållbarhetsplattformar, strategiska målsättningsprocesser, textkommunikation hållbarhetsrapportering (t.ex. GRI, TCFD, CSRD), leverantörsuppföljning eller Science Based Targets.

U&We drivs i en organisationsform där alla är enskilda företagare som samarbetar under ett gemensamt varumärke. Det här arbetssättet skapar stort engagemang i våra kunduppdrag och skapar goda möjligheter att utvecklas i rollen som konsult. Som ett första steg erbjuds du att bli associerad partner. Om du är intresserad av entreprenörskap och vill engagera dig i U&We:s utveckling som ledande hållbarhetsbyrå finns det på sikt möjlighet att bli delägare.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift.

Du söker enkelt genom att skicka ditt CV och ett kortfattat personligt brev till rekrytering@uandwe.se

Vi vill ha din ansökan senast den 3 februari 2023.

Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta oss på hej@uandwe.se

Välkommen med din ansökan!

januari 09, 2023