För studenter

Studentuppdrag hos U&We

Är du student och intresserad av en karriär inom hållbar affärsutveckling? Hos oss får du möta en innovativ miljö och passionerade människor som drivs av samma mål – att göra planetnytta tillsammans med våra kunder. Vi vill alltid få in ny kunskap och fler perspektiv, därför samarbetar vi aktivt med studenter runt om i landet.

”På U&We får du samarbeta i team med värderingsdrivna konsulter. Det är högt i tak och du lär dig mycket om hållbarhet, mat och klimat, samt får jobba med viktiga frågor. Har du en egen idé är den alltid välkommen!”

– Amanda Möttönen, tidigare praktikant och nu heltidsarbetande konsult hos U&We 

 

 

Så här går det till

Idag samarbetar vi med Sustainergies för att utforma bra studentuppdrag och bjuda in studenter från flera studieinriktningar och lärosäten. Alla tillgängliga uppdrag läggs upp under Aktuellt och på Sustainergies hemsida. Ansökningar tas bara emot för annonserade uppdrag. Om det inte finns några uppdrag som passar dig just nu hoppas vi att du hittar andra möjligheter att lära känna vår verksamhet! Kanske något av våra event kan locka?

 

Praktikplats

Vi vill erbjuda praktikplatser med stora utvecklingsmöjligheter där du får chans att både ta eget ansvar och sätta dig in i det dagliga arbetet med vårt team. Våra praktikuppdrag riktar sig till dig som är student på universitet, högskola eller motsvarande och kan läsa en praktikkurs (15-30 hp, eller motsvarande). Under praktiken arbetar du med våra kundprojekt och får prova en bredd av uppgifter utifrån dina intressen. Som handledare för att vägleda ditt arbete och stötta dig i din utveckling får du en av våra konsulter.

Vi erbjuder praktikplatser under höstterminen som annonseras ca mars-april genom Sustainergies, i samband med att du söker din praktikkurs via antagning.se.

 

Så tycker tidigare studenter

“U&We är en spännande arbetsplats för de ger en möjligheten att arbeta med miljö och hållbarhetsfrågor i praktiken, tillsammans människor som brinner för sina yrken! Det är en organisation som har ett brett spektrum av uppdrag i flera regioner och de är definitivt en aktör att räkna med i framtiden.”

– Sara Rönnerman, studentkonsult hos U&We

 

Uppsatser och exjobb

Inom våra projekt söker vi ibland stöd av studenter kan djupdyka i nya frågeställningar och erbjuder då uppsatsuppdrag. Alla dessa möjligheter annonseras genom Sustainergies, se därför våra studentuppdrag på deras hemsida.

april 12, 2023