Aktuellt Pressrum Elin Jacobsson förs...

U&We har rekryterat Elin Jacobsson som ny konsult till U&We. Elin förstärker teamet med kompetenser inom livscykelanalys, miljöledning och strategiskt hållbarhetsarbete. Hon har en bakgrund inom miljövetenskap och tidigare erfarenhet som konsult på Envima och som kvalitets- och hållbarhetschef på Trifilon.

Elin Jacobsson började i maj och förstärker vårt team av hållbarhetskonsulter inom livscykelanalys, miljöledning och strategiskt hållbarhetsarbete. Hon har tidigare erfarenhet i rollen som konsult, men även som kvalitets- och hållbarhetschef på Trifilon och som miljösamordnare i Järfälla kommun. Elin har en masterutbildning i miljövetenskap.

”Det känns jättekul att välkomna Elin till teamet. Vi upplever en hög efterfrågan på våra tjänster och ett stort intresse från företag och organisationer att ta ett helhetsgrepp om hållbarhetsfrågan. För att kunna möta det behovet behöver vi förstärka vårt team med konsulter som Elin, som har bred kompetens inom hållbarhetsområdet och erfarenhet från både näringslivet och den kommunala sektorn”, säger Anna Larsson Corcoran VD på U&We.

”Jag är väldigt glad över att bli en del av det kompetenta och härliga teamet på U&We. Tillsammans med kunden kan vi möjliggöra den förändring som krävs för att innovativt vidareutveckla varje specifik verksamhets hållbara erbjudande. Det känns på djupet motiverande”, säger Elin.

För ytterligare information

Elin Jacobsson, U&We, 08-34 65 65, elin.everitt@uandwe.se

Anna Larsson Corcoran, U&We, 08-34 65 65, anna.larsson@uandewe.se

U&We är en ledande hållbarhetsbyrå med över 25 års erfarenhet av hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi kallar oss ”Catalyst for Good Business” och vår ambition är att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Med en bred kompetens inom hållbarhet och spetskompetens inom miljö och klimat siktar vi alltid högt i vårt arbete med hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi drivs av att se våra samarbetspartners öka sin konkurrenskraft och sina affärsmöjligheter och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Många av våra kunder ligger steget före och blir förebilder för kollegor i sin bransch.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.