Aktuellt Pressrum Håkan Emilsson ny V...

Styrelsen i hållbarhetskonsultbyrån U&We har utsett Håkan Emilsson som ny VD för U&We från och med 1 juli. Håkan efterträder Anna Larsson Corcoran som kommer att fortsätta som hållbarhetskonsult inom U&We.

Håkan är delägare i U&We och har arbetat som hållbarhetskonsult sedan 2015. Han har en civilingenjörsexamen från Uppsala universitet och har tidigare jobbat med forskningskommunikation på Albaeco. Under sina snart nio år på U&We har han arbetat med kunder inom flera olika branscher och är väl bekant med U&We:s kunderbjudande och kundbas.

”Hållbarhetsbranschen är i snabb förändring. Jag ser fram mot att tillsammans med mina kollegor arbeta för att positionera U&We som en hållbarhetsbyrå i framkant som kan hjälpa kunderna att navigera bland hållbarhetsfrågorna och skapa planetnytta”.

Håkan har sedan 2021 haft rollen som vice VD och tar från 1 juli över rollen som VD från Anna Larsson Corcoran. Anna kommer att fortsätta som hållbarhetskonsult på U&We.

 

För ytterligare information

Håkan Emilsson, U&We, 08-34 65 65, hakan.emilsson@uandwe.se

Cecilia Näsman, styrelseordförande, U&We, 08-34 65 65, Cecilia.nasman@uandwe.se

U&We är en ledande hållbarhetsbyrå med nästan 30 års erfarenhet av hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi kallar oss ”Catalyst for Good Business” och vår ambition är att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Med en bred kompetens inom hållbarhet och spetskompetens inom miljö och klimat siktar vi alltid högt i vårt arbete med hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi drivs av att se våra samarbetspartners öka sin konkurrenskraft och sina affärsmöjligheter och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Många av våra kunder ligger steget före och blir förebilder för kollegor i sin bransch.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.