Aktuellt Pressrum Henrik Zetterblom ny...

U&We har rekryterat Henrik Zetterblom som ny hållbarhets-konsult till U&We. Henrik har nyligen avslutat sin masterutbildning inom systemverktyg för hållbar utveckling vid Linköpings universitet. Han stärker U&We inom områdena livscykelanalys och klimatberäkningar.

Henrik började på U&We i juni och förstärker vårt team av hållbarhetskonsulter främst inom områdena livscykelanalys och klimatberäkningar. Han är civilingenjör och har nyligen avslutat sin masterutbildning inom systemverktyg för hållbar utveckling vid Linköpings universitet.

Under våren 2020 gjorde Henrik praktik hos oss på U&We och det känns kul att nu få välkomna honom tillbaka i rollen som hållbarhetskonsult. Vi upplever fortsatt en hög efterfrågan från både nya och gamla kunder och behöver stärka vårt team med kompetenser inom analys”, säger Anna Larsson Corcoran, VD på U&We.

”Det känns bra och spännande att vara tillbaka hos U&We. Det har varit mitt mål sedan praktiken för ett par år sedan. Med den kunskap som finns inom företaget och den kapacitet våra kunder visar på ser jag fram emot att tillsammans ta nästa steg mot en hållbarare värld”, säger Henrik.

För ytterligare information

Henrik Zetterblom, U&We, 08-34 65 65, henrik.zetterblom@uandwe.se

Anna Larsson Corcoran, U&We, 08-34 65 65, anna.larsson@uandwe.se

U&We är en ledande hållbarhetsbyrå med över 25 års erfarenhet av hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi kallar oss ”Catalyst for Good Business” och vår ambition är att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Med en bred kompetens inom hållbarhet och spetskompetens inom miljö och klimat siktar vi alltid högt i vårt arbete med hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi drivs av att se våra samarbetspartners öka sin konkurrenskraft och sina affärsmöjligheter och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Många av våra kunder ligger steget före och blir förebilder för kollegor i sin bransch.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.