Aktuellt Pressrum Malin Pumplun ny hå...

U&We har rekryterat Malin Pumplun som ny hållbarhetskonsult. Malin har nyligen avslutat sin utbildning till hållbarhetsspecialist på Stockholms Internationella Handelsskola och stärker U&We inom områdena hållbarhetsrapportering och kommunikation.

Inom ramen för sina studier till hållbarhetsspecialist har Malin gjort en halvårslång praktik på U&We. Tidigare har hon drivit företag inom kommunikation, marknadsföring och översättning. Malin har förutom sin examen som hållbarhetsspecialist en examen i socialantropologi och en examen i översättningsvetenskap.

”Malin har varit praktikant på U&We sedan hösten 2022. Det känns jättekul att hon kommer att fortsätta bidra med sin kompetens i rollen som hållbarhetskonsult hos oss. Hon har en bred kompetens och stärker U&We inom bland annat hållbarhetsrapportering och kommunikation, områden där vi just nu upplever ökad efterfrågan från våra kunder”, säger Anna Larsson Corcoran, VD på U&We.

”Jag drivs av att arbeta värderingsdrivet och det får jag verkligen göra på U&We genom att bidra till att stärka våra kunders hållbarhetsarbete. U&We är för mig en byrå där hållbarhet genomsyrar verksamheten på riktigt, i allt från det stora till det lilla. Det händer så otroligt mycket inom hållbarhetsbranschen just nu och jag ser fram emot att få vara med att forma den utvecklingen tillsammans med mina nya kollegor”, säger Malin Pumplun.

För ytterligare information

Malin Pumplun, U&We, 08-34 65 65, malin.pumplun@uandwe.se

Anna Larsson Corcoran, U&We, 08-34 65 65, anna.larsson@uandwe.se

U&We är en ledande hållbarhetsbyrå med över 25 års erfarenhet av hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi kallar oss ”Catalyst for Good Business” och vår ambition är att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Med en bred kompetens inom hållbarhet och spetskompetens inom miljö och klimat siktar vi alltid högt i vårt arbete med hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi drivs av att se våra samarbetspartners öka sin konkurrenskraft och sina affärsmöjligheter och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Många av våra kunder ligger steget före och blir förebilder för kollegor i sin bransch.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.