Aktuellt Pressrum María Jesús Silva ...

U&We har rekryterat María Jesús Silva som ny hållbarhetskonsult. Maria är biolog och har tidigare arbetat på WSP i Chile. Hon stärker U&We inom områdena biologisk mångfald, cirkulär ekonomi och klimat.

Maria har tidigare praktiserat på U&We och läser just nu en master i hållbar utveckling vid Uppsala universitet. Parallellt med studierna kommer Maria att arbeta som hållbarhetskonsult på U&We. Maria kommer att förstärka U&We inom områdena biologisk mångfald och klimat, och bidra med sin erfarenhet inom cirkulär ekonomi och matsvinn.

”María gjorde praktik hos oss under 2022 och det känns jättekul att hon nu, efter några års studier, väljer att komma tillbaka till oss i rollen som hållbarhetskonsult. Hon kommer både att förstärka och bredda vårt erbjudande inom områdena biologisk mångfald och cirkulär ekonomi”, säger Anna Larsson Corcoran, VD på U&We.

”Det känns spännande att komma tillbaka till U&We i rollen som konsult. Jag ser fram mot att bidra med min kunskap och erfarenhet kring hållbarhetsfrågor, både från mina studier och från mitt tidigare jobb på WSP i Chile. Under praktiken lärde jag känna organisationen och teamet, och jag ser nu fram mot att arbeta med uppdrag inom bland annat biologisk mångfald, klimat och matsvinn”, säger María Jesús Silva.

För ytterligare information

María Jesús Silva, U&We, 072-836 25 53, mariajesus.silva@uandwe.se

Anna Larsson Corcoran, U&We, 070-279 92 64, anna.larsson@uandewe.se

U&We är en ledande hållbarhetsbyrå med över 25 års erfarenhet av hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi kallar oss ”Catalyst for Good Business” och vår ambition är att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Med en bred kompetens inom hållbarhet och spetskompetens inom miljö och klimat siktar vi alltid högt i vårt arbete med hållbarhetsdriven affärsutveckling. Vi drivs av att se våra samarbetspartners öka sin konkurrenskraft och sina affärsmöjligheter och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Många av våra kunder ligger steget före och blir förebilder för kollegor i sin bransch.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.