Aktuellt Pressrum U&We står starka tr...

Hållbarhetskonsulterna U&We ökade under året sin omsättning med 20 procent och gör ett resultat på 898 tkr. Vinsten ökade med 56 procent jämfört med föregående år.

”Under året har vi upplevt en hög efterfrågan på våra tjänster inom analys, strategi och kunskapsspridning. Vi har fått flera nya kunder i många olika branscher och har fortsatt utveckla våra tjänster inom klimatpositiv, vetenskapliga mål och scope 3-screening. Samtidigt är efterfrågan på vår kompetens inom hållbarhetsdriven affärsutveckling och hållbarhetsredovisning stadig”, säger Anna Larsson Corcoran, VD på U&We.

U&We har stått starka trots den rådande coronapandemin. Intresset är fortsatt stort från företag och organisationer att utveckla sitt hållbarhetsarbete för att skapa produkter, tjänster och verksamheter som bidrar till ett mer hållbart samhälle och möter kraven från kunder, leverantörer och investerare. Genom ökad digital närvaro har U&We skapat nya möjligheter att interagera med befintliga och potentiella uppdragsgivare genom digitala frukostmöten, föreläsningar och utbildningar.

Under de senaste 25 åren har U&We hjälpt kunder att förena god lönsamhet med socialt ansvar och miljöhänsyn. Vi står för en syn på hållbarhet och affärer som går bortom lagom. Planeten är satt under press. Det krävs mod att agera, särskilt i ett osäkert kunskapsläge. Vi bygger kunskap och kompetens i samarbete med våra kunder, och vi hoppas och tror att det ger positiva effekter för planeten, för företaget och för oss.

Vill du veta mer? Kontakta Anna Larsson Corcoran, VD.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.