Blogg 4 myter om global up...

Det tål att upprepas.

Uppvärmningen av vårt globala klimat är ett vetenskapligt faktum, och samtidigt som vi kokar grodan (inte så långsamt, men ändå) så cirkulerar många gissningar och myter kring klimatförändringarna. Det sätter käppar i hjulen som vi inte har tid med. Med hjälp av rapporter från klimatforskare och institut har jag försökt slå hål på ett par myter som ofta dyker upp.

Myter om global uppvärmning

Myt 2: Lilla jag kan väl inte påverka hela världens klimat?

 

Klicka gärna vidare på länken för att läsa hela inlägget som finns på:

http://zeromission.se/nyheter/4-myter-om-global-uppvarmning/

 

KOMMENTERA

2 Replies

 1. Inget av det du ”slår hål på” stämmer.
  koldioxiden har ökat med 0.01% just det 0.01% världshaven har inte stigit med meter, isarna smälter inte, snarare bildas det mer is och därav trycks isen över kanten. Sedan något som även du borde lärt dig i skolan, utan koldioxid finnsd det inget liv, mer koldioxid betyder mer mat för växter stortrivs med mer koldioxid. kan ju vara rätt viktig då befolkningen på planeten ökat lavinartat Hur i helvete kan ni vara så blinda att ni inte kollar historisk fakta, dessa grafer nasa tog fram om uppvärmning har ju visat sig vara grovt manipulerande, temperaturen har gått upp 1grad, backar vi tiden så kommer du snart se att det var inte länge sedan jorden var 2.5 grader värmare, detta var innan den hemska människan ska ha påverkat klimatet. Detta att ”nu har vi 5år på oss” eller nu har vi 10 år på oss” har man tjatat om årtionden tillbaka, men det är klart det är lätt att glömma när man är en lättmanipulerad modern media. Sedan är det inte koldioxiden som gjort höjningen utan jorden rotation och solens strålning, kolla historiskt kommer du se att det går i 30år/60år regelbundet med höjning sänkning av temperaturen. vilket är helt normal. Kommer du ihåg ozonhålet alla skrek om? hårspray var livsfarligt, Nu visade det sig att hålet växer/krymper hela tiden, kolla den faktan själv så kommer du se att vi hade ingen påverkan där heller. och att vi skulle kunna styra klimatet är rent skrattretande. Att sedan luftkvaliteten blir bättre i städer med mindre bilar är en annan sak, fast då borde man ha mindre bussar då dessa sliter vägarna mycket mer och orsakar riktigt allvarliga sjukdomar på grund av all skit som rivs upp i luften, Eller plast i menaländer och haven, där har vi stora problem.Så sluta gnäll om koldioxid, utan den skulle inte du existera så du kan skriva din smörja som du blivit manipulate att skriva.

 2. Hej Johan
  tack för att du tog dig tiden att läsa hela bloggposten. Vi verkar ha väldigt olika världsbild.
  Vi jobbar oförtrutet på med att få fler företag att bli fossilfria och klimatsmarta och lutar oss mot den senaste forskningen inom hållbarhetsområdet.
  //
  Ellinor

Your comment has been successfully submited.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.