Blogg Hur påverkas U&We a...

Här har vi samlat svaren på några vanliga frågor vi fått från kunder och andra samarbetspartners om hur vi hanterar situationen.

Hur tänker ni kring coronaviruset?

Vi håller oss uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer och följer dem.

Hur påverkas U&We av coronaviruset?

Vi påverkas just nu inte i någon högre utsträckning av coronaviruset. Vi fortsätter att leverera uppdrag som bidrar till en hållbar utveckling till våra existerande kunder och svarar på förfrågningar från potentiella kunder.

Planerar ni att hålla kontoret öppet?

Ja, vårt kontor är öppet men vi uppmanar alla kollegor att följa Folkhälsomyndighetens senaste rekommendation om att jobba hemifrån i den mån det går.

Har ni kundmöten som vanligt?

Ja, vi fortsätter att ha möten med nya och gamla kunder men erbjuder digitala möten om kunden vill det. Vi använder Teams, vilket funkar jättebra för både små och stora möten.

Kommer ni att genomföra planerade seminarier?

I dagsläget kommer vi att genomföra vårt seminarium ”Klimatneutral, netto-noll, klimatpositiv – vad innebär det i praktiken?” som planerat den 2 april. Vi kommer dock att begränsa antalet deltagare och webbsända det för dem som vill vara med på distans. Om något skulle förändras som påverkar genomförandet av seminariet håller vi självklart alla anmälda deltagare informerade.

Har du några frågor? Kontakta gärna vår VD Anna Larsson Corcoran.

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.