Blogg Bygga bortom lagom...

Välkommen till

Bygga bortom lagom!

Seminarium 27 maj kl 8.30-10.30

Hus ska stå under lång tid. Klimateffekten kan därför vara ansenlig. Många initiativ tas för att göra byggande hållbart och energieffektivt. Låg energiförbrukning och gröna byggnader börjar alltmer vara ett konkurrensmedel för byggföretag och kommersiella husägare. Frågan om ekosystemtjänster i anslutning till byggande också.

Men hållbart byggande inkluderar ytterligare en funktion, nämligen de sociala aspekterna. Det handlar om att skapa trivsel och god boendemiljö för de som bor i husen. Inte minst kommer kopplingen mellan trivsel och miljö att bli alltmer aktualiserad.

I seminariet kommer deltagarna att få del av U&We:s syn på framtidens byggande och träffa samarbetspartners och kundertill oss som flyttar fram positionerna bortom det som är lagom. Vi kommer att dela med oss av verktyg och metoder som vi hjälper våra kunder med för att kunna ta stora steg. Seminariet vänder sig till alla inom planering, byggande och förvaltning. Kom och lyssna till pionjärer inom byggbranschen.

Medverkande

  • Byggnation och hållbarhet. Johan Solberg U&We
  • Miljökrav på entreprenörer. Karin Stenmar, Folksam
  • Grönytefaktor – verktyg för framtidens byggande. Nils Göransson, Stockholms Stad
  • Billigare lån för hållbara hus. Magnus Wallin, Ekobanken
  • Hållbarhet i entreprenörens vardag. Mathias Eriksson, Renoverus
  • Casepresentation C/O City. Anna Larsson, U&We

Praktiska frågor

Plats: U&We, Stora Nygatan 45
Frukost serveras från kl. 08.00.
Anmälan senast 23 maj här.

Seminariet är kostnadsfritt, men då antalet platser är begränsat debiteras en avgift på 800 kr vid utebliven närvaro. Skicka en kollega om du får förhinder

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.