Blogg Jag åker buss-iness...

Jag vill slå ett slag för SL:s kampanj för att få fler företag att inse hur bra det är med tjänstebuss, tjänstetunnelbana och tjänstebåt. Det är en genial idé som även borde locka direktörer. Jag menar, vem vill inte resa i buss-iness class?

Själv åker jag alltid buss-iness class eller tjänstetunnelbanan när jag ska på möten ute hos kund. Det är billigt, miljövänligt och inte minst lyxigt. Tjänstetunnelbanan går var femte minut, har bekväma säten och går nästan (nästan) lika fort som privatjet. Jag har även en chaufför som kör mig hela vägen och som dessutom ger tydliga instruktioner om var jag ska stiga av. Till och med dörren öppnas automatiskt!

Lyx – det är vad det är.


Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.