Om oss Konsulter Oscar Segermark Viström

Jag drivs av utmaningarna som kommer med att arbeta med att utveckla organisationers hållbarhetsarbete. Genom ökad förståelse och rätt analys så tydliggörs möjligheterna som kommer med ett ambitiöst hållbarhetsarbete.

Bakgrund

Jag är miljövetare med en kandidatexamen från Södertörns högskola och har erfarenhet från att arbeta med analyser inom klimat och miljö, hållbarhetsredovisning, utbildning och strategiarbete inom hållbarhet i olika sammanhang. Jag har tidigare arbetat inom finansbranschen med roller inom kundservice, finansiell rådgivning och som hållbarhetsstrateg. Min utbildning och tidigare arbetslivserfarenheter ger mig goda förutsättningar att utveckla hållbarhetsarbetet i organisationer. Jag har erfarenhet från hållbarhetsprojekt i olika branscher och sektorer, såsom livsmedelsbranschen, bank och försäkringsbranschen, tjänstebolag och detaljhandel. Däribland har jag medverkat i projekt inom bland annat hållbarhetsredovisning i enlighet med CSRD, klimatberäkningar enligt GHG-protokollet, målsättningsarbete enligt SBTi och andra hållbarhetsramverk och standarder.

Jag drivs av utmaningen och komplexiteten som hållbarhetsaspekten adderar till utvecklingsdiskursen. Det finns idag en mängd metoder, tillvägagångssätt och verktyg för att forma ett seriöst och ambitiöst miljö- och hållbarhetsarbete, oavsett storlek eller utgångsläge. I min roll som hållbarhetskonsult vill jag vägleda, tydliggöra och organisera hållbarhetsarbetet för verksamheter på ett effektivt och värdeskapande sätt för både organisationen och planeten.

Kontakta mig

+46 (0)72 202 29 89

Språk