Om oss Konsulter Peter Wrenfelt

Kunder

MAX Burgers, Coop, C/O City, Arvid Nordquist, Småa, Arla, Max Burgers, Saltå Kvarn, NCC, Folksam, Fortaleza Stad, Santo Group

Bakgrund

Hållbarhetsdriven affärsutveckling har varit Peters fokus i över ett par decennier. Peter har en förmåga att ta kraft i hållbarhetsfrågorna för att utveckla affärer så att det gynnar både verksamheten, planeten och de människor som berörs. Utöver förändringsprocesser och andra managementfrågor är han också en erfaren expert när det gäller analyser och utredningar som rör miljö och hållbarhet. Mat & jordbruk samt byggande & planering är Peters huvudområden. Eftersom han grundade U&We redan år 1995 har han hunnit skaffa sig en lång och omfattande erfarenhet beträffande vad som kan lyfta företag och verksamheter till framgång både i affärer och i hållbarhetsarbetet.

Före år 1995 var han koordinator av miljö- och utvecklingsprojekt i Brasilien i tre år efter har varit chef på samhällsplaneringsavdelningen på K-konsult där han arbetade i fem år. Dessförinnan arbetade han på Nordplan med forskning och utredningar inom transporter och miljö. Miljöfrågor och rättvisa för de som har det tuffare var något som kom redan med modersmjölken.

Kontakta mig

Direkt: 0708 55 33 66

+46 (0)8 34 65 65

Språk