Om oss Konsulter Annie Månsson

Bakgrund

Annie Månsson har varit konsult på U&We sen januari 2019 och hon har under den tiden främst specialiserat sig på olika typer av klimatanalyser. Hon hjälper bland annat kunder att genomföra beräkningar enligt GHG Protocol och ISO 14067. Flera av projekten som hon har deltagit i har granskats och passerat tredjepartsrevision.

Ett annat fokusområde för Annie är hjälpa kunder att sätta klimatmål enligt Science Based Targets initiative (SBTi). U&We är grundare till nätverket Hållbara Restauranger och inom det projektet har Annie varit med och utvecklat och hållit i ett workshopprogram och lett miljöutbildningar för personal inom restaurangbranschen. 

Vid sidan av U&We driver Annie sitt passionsprojekt Vegokäk. Det är en av Sveriges största vegobloggar och ett instagramkonto med över 30 000 följare som kretsar kring att hjälpa människor med lättlagad vegoinspiration i vardagen. 

Tidigare har Annie jobbat med marknadsanalys inom foodtechbranschen och hon har en kandidatexamen i nationalekonomi och även några års ingenjörsstudier vid KTH samt fristående kurser (bland annat livscykelanalys) i bagaget. 

Kontakta mig

Direkt: +46 (0)73 709 02 47

Twitter: @AnnieMnsson

+46 (0)73 709 02 47

Språk