Om oss Konsulter Amanda Möttönen

Kunder

Hållbara Restauranger, Securitas, MatLust, Beckers, Green-On, Leksands Knäckebröd

Bakgrund

Jag är konsult på U&We sedan 2020 och drivs av ett starkt engagemang för hållbarhetsfrågor. Det som driver mig att arbeta med hållbarhetsfrågor är den akuta situation som vi befinner oss i och att göra min del för att leva inom planetens gränser. Att göra kloka val i min vardag, att vara en del i företagens omställning genom mitt arbete på U&We och att försöka påverka människor i min omgivning.

På U&We arbetar jag bland annat med klimatberäkningar, hållbarhetsrapportering, coachning, utbildning, hållbarhetsstrategier och olika typer av miljöanalyser. Jag vill vägleda företag och bidra till att fler ser nyttan med att ställa om och ta ett helhetsgrepp om sitt hållbarhetsarbete. Detta inom ramen för U&We’s ambition att göra planetnytta. 

Från Göteborgs universitet har jag en examen i Globala studier med inriktning humanekologi och har även läst kurser i miljöledning, CSR och hållbar mat. Innan U&We har jag bland annat jobbat på Systembolaget och Röda Korset där jag arbetade med att kartlägga textila flöden inom deras secondhand verksamhet.

Kontakta mig

Direkt: 073 262 51 99

+46 (0)73 262 51 99

Språk