Blogg Ekologiskt fortsätt...

…det är min förhoppning att få höra under torsdagens årliga Ekogala under Ekologiska Branschdagarna på Grand Hotel i Stockholm. En dag full av det senaste på den ekologiska marknaden i Sverige och världen väntar, liksom den traditionsenliga avslutningen på dagen med prisutdelning och glamour. Spegelsalen sätter sin speciella prägel.

Några av priserna som kommer att delas ut är Årets Omläggare, Årets Garant Ekostjärna & Årets Ekobutik och de nominerade hittar du här. Själv hoppas jag att Svenskt Butikskött och Coop Sisjön kniper varsitt pris!

Hela programmet hittar du här. Har du själv ingen biljett kommer jag att dela med mig live av vad som sägs via följande Twitter-konton: @Planetsalong, @uandwe & @SustRestaurants. Jag kommer även att samla intrycken i en bloggpost och är du intresserad av tidigare års rapportering från Ekogalan hittar du mina samlade intryck här:

Your comment has been successfully submited.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.